Traditionele ovenbereiding: verwijder de beschermfolie en verwarm uw oven voor op 7/240°C. Verlaag vervolgens de temperatuur van de oven naar 5/150°C (th. 5) om uw "cassole" in te schieten voor:
20 minuten voor een formaat van 1 portie
45 minuten voor een formaat van 2 porties
1 uur en 15 minuten voor een formaat van 4 porties
Op aanvraag
Terrine van kwartel met mirabellen.
Te serveren goed koud, op een sneetje brood.
Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van warmte en vocht.
Na opening: in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Vers geschild en geblancheerd aardappelen.
Gemiddelde hele
100% Franse oorsprong.
Vast of zacht vlees variëteit
100% natuurlijk product zonder conserveermiddelen, zonder additieven, zonder sulfieten, zonder hulpstoffen.
Vers product gekookt, lage temperatuur kookmethode en vacuümverpakking na het koken en afkoelen.
Kookmethoden: Gekookt
Verpakking: Karton van 12 kg
Netto gewicht: ZAK VAN 4 KG
T.H.T.: 42 DAGEN
Romige spread met kantpannenkoeken, rijk aan hazelnoten uit Piemonte. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 230
De cébette staat bekend om zijn smakelijke smaak, die zowel geschikt is voor zomerse salades als voor heerlijke warme gerechten, en wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en geur.
De cébette wordt regelmatig verward met de lente-ui, terwijl het een heel andere variant is. Deze plant onderscheidt zich namelijk door zijn onderontwikkelde bol, die een langwerpige vorm heeft aangenomen en daardoor met zijn stengel kan worden verward.
Ten slotte is deze plant eetbaar in de lente, de zomer en de herfst (van mei tot oktober).
Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Abrikoos, ananas, citroen, vijg, mandarijn, sinaasappel, peer, appel, pruim, gemalen amandelen, hazelnootpoeder, rozijnen, honing, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 864/204 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 56 g
Waarvan suikers 54 g
Eiwitten 1 g
Zout 0.01 g
Allergenen:
Noten, Honing
Kerst is een feestelijke en betoverende culinaire creatie die de geest van de feestdagen in een pot bevat. Deze heerlijke jam is een harmonieuze mix van fruit en seizoensspecerijen, zorgvuldig samengesteld om de warmte en vreugde van de kerstmorgen op te roepen. In elk potje kerstjam is er een viering van smaken en herinneringen, wat het een waardevolle en heerlijke traditie maakt voor familiebijeenkomsten en feestelijke gelegenheden.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 508
De poeder van de cèpe behoudt de pracht van zijn houtachtige aroma's. Gepresenteerd in een glazen pot van 70g per stuk en in de Gourmet Pakketten, N°1, N°6 en N°7, en in een zak van 500g. Natuurlijke en wilde product, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Maison Caudalie doet geen concessies aan kwaliteit!
1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn.
Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker.
Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker!
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) = 437
Energie (kJ) = 1822
Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19
Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40
Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3
Staat: Nieuw
INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY
Netto gewicht: 210 g
Oorsprong: Corsica
(Dipteryx Odorata boonextract) Laatste toevoeging aan onze reeks 'bruine noten' extracten, onze extractiemethoden voor tonkabonen zijn complex en hebben als doel de zoete, subtiele en zoethoutachtige smaak zo trouw mogelijk weer te geven, die zo gewild is door de makers in de parfum- en aroma-industrie. Onze tonkaboonextracten combineren perfect met de vanille-extracten die we daarnaast produceren als specialiteiten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute extracten. Extractie met ethylalcohol: oleoresines en tonkaboonextracten van verschillende concentraties. Zachte extractie met ethylalcohol: infusies van tonkabonen. Alcoholische distillatie: alcoholaten van tonkabonen.
De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.
Fijne Delicatessen: Albacore Tonijn Buik in Biologische Extra Vergine Olijfolie, verpakkingen van 111G - Albacore tonijnbuiken in een marinade van biologische extra vergine olijfolie, gepresenteerd in genummerde verpakkingen van 111G. Het is de volle rijkdom van een smaak waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Plaats het bevroren product in een royale hoeveelheid zeer hete olie en frituur gedurende 3 tot 4 minuten. Warm serveren. Het gebruik van een magnetron wordt niet aanbevolen.